2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld Végignézte a 11 éves fiú, ahogy a nagybátyja megöli az apját Tápiószelén

Végignézte a 11 éves fiú, ahogy a nagybátyja megöli az apját Tápiószelén

Több, mint egy tucatszor szúrta meg 58 éves testvérét a gyilkos férfi Tápiószelén. Az áldozat 11 éves kisfia végignézte a történteket.

Augusztus 19-én este érkezett a bejelentés, miszerint egy tápiószelei háznál egy férfit halálra szúrtak. A rendőri egységek percek alatt a helyszínre értek, ám az elkövető bezárkózott, s többszöri felszólításra sem jött ki, ezért a TEK műveleti egysége intézkedett. A 60 éves férfit végül sikerült elfogni, a rendőrségen pedig részletes beismerő vallomást tett.

Mint kiderült, a két testvér évek óta rossz viszonyban volt, mégis együtt éltek itt az egyikük kisgyerekével. Az RTL Híradójának információi szerint a tragédia estéjén mindketten ittak, majd vitatkozni kezdtek. A 60 éves férfi eközben kapta fel azt a konyhakést, amivel állítólag több mint egy tucatszor szúrta meg a testvérét.

Az áldozat azonnal meghalt, a 11 éves kisfia pedig, aki vélhetően végignézte a tragikus eseményeket, az utcára rohant, ahol azt kiabálta, hogy a nagybátyja vele is végezni akar.

A szomszédok próbálták nyugtatgatni a kisfiút, majd a házhoz mentek megnézni, mi történt. Végül az egyik szomszéd hívta ki a rendőröket.

A késelő letartóztatásáról kedden dönthetnek majd, az áldozat kisfia pedig átmenetileg gyerekotthonba került.