KezdőlapBelföldVajna Timi nagy bejelentése: újra belevágott a lombikprogramba

Vajna Timi nagy bejelentése: újra belevágott a lombikprogramba

Alig volt meg az eljegyzés, máris mesterséges megtermékenyítésre készül Vajna Tímea és vőlegénye, Zoltán. Andy Vajna özvegye az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy nemrég átesett egy endometriózis- és petefészekciszta-eltávolító műtéten, és kétszer le is szívták a petesejtjeit.

Vajna Tímeával madarat lehetne fogatni: vőlegénye, Zoltán ugyanis nemrégiben mesés, harmincmillió forintot érő gyűrűvel eljegyezte, és úgy tűnik, a menyasszony végre megtalálta a régóta áhított boldogságot kedvese oldalán.

Még Andy Vajna feleségeként vágott bele először a lombikprogramba Amerikában, ám a filmmogul halála miatt végül nem került sor a beültetésre. A milliárdos özvegy azóta sem adta fel álmát, hogy kisbabája szülessen, nyár elején azonban még arról beszélt, hogy ennek nem jött el az ideje – írja a Blikk.

Több Instagram-storyban számolt be róla, hogy szerencsésen túlesett egy endometriózis- és egy petefészekciszta-eltávolító műtéten, és kétszer is vettek tőle petesejtet, amit hosszú hormonkezelés előzött meg. Megmutatta követőinek nagyra nőtt hasát is, ami a hormonkezelések mellékhatása. „Petesejtkivétel műtét előtt… Ilyen nagyra nőtt a hasam” – írta fotójához Tímea, aki arról is beszámolt, hogy 38 évesen úgy érzi, sürgeti az idő, ezért sem várt tovább a petesejtfagyasztással. „A kor nem tréfadolog. Már értem, miért mondják az orvosok, hogy a nők 35 éves koruk alatt szüljenek. De az élet nem olyan egyszerű… körülmények, munka, kapcsolat…” – írta a fotójához, amin vőlegénye éppen a hasába adja be a hormonkészítményt.

Tímea erőt szeretne adni sorstársainak azzal, hogy beszámolt endometriózisáról, amitől már régóta szenved, és ami a teherbe esést is megnehezíti. „Szinte állandóan fájt a hasam, főleg a menstruáció alatt (volt, hogy hánytam, elájultam és nem bírtam felkelni a földről az erős görcsöktől, erős vérzéstől. (…) Húgomnak is volt endoműtétje (genetikai hajlam). Kétszer levették a petesejtjeimet, amit két hét hormonkezelés (hasbaszúrás) előz meg, ez még jobban felerősítette az endometriózist, és hozzájárult a ciszta kialakulásához” – magyarázta követőinek a műtét okait Tímea, aki immár túl van a beavatkozáson, lefagyasztott petesejtjei pedig már csak arra várnak, hogy a pár mikor szánja rá magát a beültetésre, hogy egy kisbabával pecsételhesse meg boldogságát.

Indirekt/Blikk