2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Belföld Vádalkut kötött Fekete Dávid: eddig öt embert mártott be

Vádalkut kötött Fekete Dávid: eddig öt embert mártott be

Millióik végleges elvesztésén túl még a börtöntől is retteghetnek azok, akik valaha üzleteltek Fekete Dáviddal. Balszerencse-e, vagy annál többről van szó? Csak kerülgetik a forró kását, de az tény, Fekete üzletfelei közül jó páran rács mögé kerültek az elmúlt időszakban: gyanúsítottá váltak vagy éppen házi őrizetben találták magukat.

Egyre hajmeresztőbb történetek kerülnek felszínre, mióta a volt megasztáros előzetes letartóztatásba került csalás és sikkasztás gyanújával.

– Már korábban elkezdődött a takarítás! A mai napig rács mögött van az a férfi, aki, mint most kiderült, komoly fenyegetést jelentett Feketére. Drog miatt csukták le, most kisebb gondja is nagyobb annál, hogy korábbi üzlettársán bosszút álljon – állította a Blikknek egy, az ügyet jól ismerő személy.

Elmondása szerint az énekes egyértelműen túlélésre játszik, próbál a felszínen maradni, s ezzel egyre több embert ránthat magával.

– Kiderült, hogy az egyik áldozatát és annak párját is feljelentette, akikről azt állította, bezárták őt a saját irodájába. Ezek az emberek most járkálnak a rendőrségre és több év börtön fenyegeti őket – magyarázta, majd egy negyedik embert is említ, akinek Fekete nemcsak tartozik, de komoly bűncselekménybe is belekeveredett.

– 48 milliót adott Dávidnak az a férfi, akinek a nevére később egy másik áldozat autója lett átíratva, belerángatva ezzel a sikkasztási ügybe. Ezt a személyt meghallgatta a rendőrség, de nem mondott semmit. Fél, hogy kiderül a bűnrészessége – summázta informátorunk.

Ezzel még mindig nem ért véget a sor, jelenleg is házi őrizetben van az az autókereskedő, aki szintén hatalmasat bukott Fekete Dávid miatt.

– Sokat üzleteltek, rengeteg autót vett át a kereskedéséből. Érdekes, hogy ezek után egy füles nyomán a TEK egy bevásárlóközpont parkolójában csapott le a férfira, és persze, drogot is találtak a kocsijában. Ment a hűvösre, több 10 millió forintjába került, hogy házi őrizetbe kerüljön. Ezalatt befuccsolt a vállalkozása, a felesége pedig elhagyta a közös gyerekükkel együtt – tudtuk meg a bennfentestől.

Úgy tűnik, Fekete mögött minden szál felperzselődik, sokan megütötték már a bokájukat, és jó páran rettegnek attól, rájuk mi vár.

Indirekt/Blikk