2021.02.28
Elemér
Kezdőlap Belföld Újra szerelmes Vasvári Vivien: ki lehet a szerencsés férfi

Újra szerelmes Vasvári Vivien: ki lehet a szerencsés férfi

Vasvári Vivien mozgalmas időszakon van túl. Elvált második gyermekének az édesapjától, majd tavaly novemberben, egy év után még a párjával is szakítottak, majd gyermekeivel tiszta lappal új életet kezdett. Most azonban úgy tűnik, hogy Vivienre ismét rátalált a szerelem.

Tavaly novemberben Vasvári Vivien szakított szerelmével. Először csak a közös képeiket törölte, majd a Blikknek megerősítette a szakítás tényét is. A Farm VIP legjobb női játékosa akkor azt nyilatkozta, hogy: “Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításunk körülményeiről, annyit azonban elárulhatok, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedülállóként.”

Vivien azóta egyedül él gyermekeivel, visszaköltözött a régi lakásásba, amit nem olyan régen elkezdett felújítani. A Blikk azonban észrevette, hogy Vivien majd kicsattan a boldogságtól a képein, sőt még egy vörös rózsát is posztolt Instagram oldalára, amit vélhetően egy titokzatos hódolótól kapott az üzletasszony.

A lap felhívta Vasvári Vivient, aki szűkszavúan bár, de megerősítette az információkat és elmondta, hogy valóban egy férfi áll a boldogságot árasztó posztok mögött.

Igen, nagyon boldog vagyok újra és ismét párkapcsolatban élek! – mondta huncut mosollyal a hangjában Vivien, bár azt a Blikknek nem kívánta még elárulni, hogy kicsoda a titokzatos férfi az életében.

Indirekt/Blikk

Ez maradjon egyelőre a mi titkunk! – mondta sejtelmesen.