2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Belföld Újabb káosz a Wizzairnél: Stockholmban hagyták a magyar utasokat

Újabb káosz a Wizzairnél: Stockholmban hagyták a magyar utasokat

Vasárnap este 9-kor indult volna a Wizzair légitársaság gépe Budapest felé, ám a járatot végül áttették hétfő délutánra. A magyar főváros felé tartó utasok kénytelenek voltak a reptéren tölteni az éjszakát.

Az egyik utas arról számolt be, hogy még vasárnap délután értesítette őket a Wizzair, hogy 40 perces késésre kell számítaniuk az este induló járat esetében. Ám amikor már megkezdték a beléptetést, hirtelen valami probléma akadt, és tovább növekedett a késés. Ez így ment egészen hajnali egyig, de hivatalos tájékoztatást egyáltalán nem kaptak a szemtanú szerint, mígnem a pilótatól azt hallottak, hogy műszaki probléma akadt, amihez be kell szerezni egy alkatrészt, így a gép leghamarabb csak másnap, hétfő délután 2 órakor tud elindulni.

Ekkor a Wizzair azt ígérte az utasoknak, hogy transzfert és szállást biztosít majd számukra a kellemetlen eset miatt. Ám ezután csak még nagyobb káosz tört ki a reptéren…

Az utasokat a váróba terelték, ahol két óra sorban állás után derült ki, hogy a legközelebbi gép, ami hétfő reggel indul Budapestre, betelt. Valamint a légitársaság által ígért szállást sem kapták meg az utasok, így kénytelenek voltak a reptéren tölteni az éjszaka hátralévő részét – írja a 444.hu

A jelenlegi információk szerint a leghamarabb hétfő 14 óra 40 perckor száll majd fel a gép a vasárnap esti 9-es indulás helyett.