2020.07.09
Lukrécia
Kezdőlap Belföld Tóth Vera megint fogyott, a karantén is jót tett neki

Tóth Vera megint fogyott, a karantén is jót tett neki

Míg a legtöbben kikerekedtek a kényszerű bezártság idején, az énekesnő tovább fogyott. A célja, hogy beleférjen a legjobb estélyi ruháiba.

View this post on Instagram

~hirdetés~ A két nappal ezelőtti posztomban említettem, hogy sikerült leadnom a karantén alatt 7kg-ot és ezt nagyon szeretném megtartani, sőt MÉG faragni belőle. Az egyre nagyobb strapabírásom azt eredményezi, hogy van kedvem kipróbálni új módszereket, mozgásformákat és visszatérni a régi, jól bevált eszközökhöz is és boldoggá tesz, hogy írtok, hogy inspirállak benneteket! Ti is engem és nagyon hálás vagyok nektek a bíztatásért:-) Itt, messze az edzőteremtől, Palkonyán az online edzések kicsit kevesebbek, hisz Regi, a személyi edzőm nagyon elfoglalt, mióta vége van a karanténnak, ezért elővettem a personal Power Plate gépemet, hogy itthon is erősítsek is a kardió mellett, mert mire visszatérek a nagy színpadokra, addigra azt szeretném, hogy az estélyi ruhák úgy álljanak rajtam, ahogy kell. :-))) Otthoni mozgásra tökéletes és időről időre rá kell jöjjek, hogy nagyon látványos eredményeket lehet elérni ezzel a géppel! Örülök, hogy újra egymásra találtunk és majd még írok róla, milyen:-) Szerezd be te is!:-) Gyerek mellett, home office mellett, munkàból hazatérve csak fél órát kell rászánnod, másnap pedig érezni fogod az izmaid, idővel pedig bomba leszel, az tuti!:-) Hajrá!🤘🏻😁♥️ @powerplatehungary #powerplatehungary #personalpowerplate #30percedzés

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Az edzőterem zárva, de a mozgás nincs kizárva – vallja Tóth Vera, akit oly sok kollégájához hasonlóan a munkájától is megfosztott a koronavírus-járvány. A melót pótolta szerelme éttermében dolgozott, a mozgást azonban csak módjával. Mégis fogyott hét kilót. Rajongóinak most megmutatta, hogy edzett otthon.