2022.11.26
Virág
Kezdőlap Belföld Tóth Andi a konyhában is elképesztően szexi

Tóth Andi a konyhában is elképesztően szexi

A fiatal énekesnő nagyon szexin mutat a konyhában, és láthatóan jó kedve van, miközben sorra kapja a szép üzeneteket.

Andi egyre közelebb és közelebb van eddigi legnagyobb közösségi médiás mérföldkövéhez, amit még idén elérhet. Erre minden esélye megvan, hiszen Andi kevesebb mint 10 ezer követőre van a 200 000-es követőszám elérésétől.

A fiatal énekesnő, aki még gyerekként nyerte meg az X-Faktort, nagyon sok mindent tapasztalt meg az életében, jót és rosszat is. A rossz dolgok pedig csak egyre erősebbé tették, melyeknek köszönhetően sokkal jobban bírja a kritikákat.

Andi egy különleges karakter, aki nem szeretne más lenni, mindig saját magát adja, legyen szó például az Instagram oldalára feltöltött tartalmakról. Egyszerűen így érzi jól magát a bőrében, és ezen nem tervez változtatni.

Legutóbb a konyhájából jelentkezett be egy laza fekete színű szettben egy könnyed dekoltázs kíséretében. Valamivel több mint két óra alatt már 7 500 felett járt a likeok száma, akinek a testét nem egy tetoválás díszíti.

A fiatal énekesnő nagyon szexin mutat a konyhában, és láthatóan jó kedve van, miközben sorra kapja a szép üzeneteket.

„Szia Andi, szép napot kívánok neked. El szeretném mondani neked, hogy te egy nagyon aranyos és csinos és nagyon szimpatikus és szép és egy nagyon tehetséges művésznő, hölgy, lány vagy, és bevallom, amikor megláttalak, egyszerűen megbabonáztál és lenyűgöztél a szépségeddel, egy szépséges tüneményes lány, hölgy vagy.” – írta az egyik kommentelő.

Indirekt/liner.hu