KezdőlapBelföldSokkoló: két cigiért csaknem megölt két tini egy férfit Szerencsen

Sokkoló: két cigiért csaknem megölt két tini egy férfit Szerencsen

A férfi túlélte a kegyetlen támadást, de súlyosan megsérült.

A két tini Szerencsen sétálgatott, amikor összetalálkoztak egy férfivel, aki bepiálva hazafelé sétált. A gyerekek megszólították a férfit, cigit akartak tőle kérni, de az nem adott nekik. A gyerekek bosszút akartak állni a férfin, először csak követték és mocskolódtak utána.

Amikor utolérték a férfit, ütni és rúgni kezdték, majd egy vízzel teli árokhoz rángatták, ahol a 40 centis iszapos sárba nyomták a fejét, és felváltva ráálltak.
A férfi hiába rúgott és kapálódzott, hiába, a fiatalok folyamatosan a víz alá nyomták, és hol a csípőjét, hol a fejét taposták bele a sáros vízbe.

A férfi szerencséjére egy gyalogos épp arra sétált, és kiszúrta, mit művelnek a gyerekek. A járókelő a fiatalokra szólt, a gyerekek pedig megijedtek és abbahagyták az életveszélyes kínzást.

A támadás követketében a férfi feje szétrepedt, több helyen zúzódott a teste és több bordája is eltört. Korábban a fiúk egyikét 5, másikukat 4 év javítóintézetre ítélték, de most fellebbeztek, szerdán állnak a bíróság elé – adta hírül a Bors.