2022.06.25
Vilmos
Kezdőlap Belföld "Siess haza kisfiam" - mondta az anya, és 10 perc múlva meghalt

“Siess haza kisfiam” – mondta az anya, és 10 perc múlva meghalt

Adorján Tibor Bécsben dolgozik, megérezte az édesanyja halálát, azonnal rohant haza hozzá. Hiába…

Adorján Ottília autóbalesetben vesztette életét, a fia megérezte a tragédiát

„Kisfiam, nagyon vigyázz magadra, siess haza” – kedd hajnalban így búcsúzott az édesanyja a fiától, Adorján Tibortól (24), aki dolgozni indult Bécsbe. A fiú nem sejtette, hogy ezek voltak az édesanyja, Ottília utolsó szavai. Tíz perccel később Ottília is elindult a közeli munkahelyére, de már soha nem ért oda – írta a Blikk.

Tibor már reggel fél kilenckor az osztrák fővárosban hallotta a rádióban, hogy Táplánszentkereszt határában egy nő autóbalesetet szenvedett és meghalt. Érezte, hogy az édesanyja az, száguldott haza Bécsből. Végig hívta az anyukája számát, de senki nem vette fel. Otthona kapujában már egy rendőr várta. “Gondolom, tudja, hogy mi történt?” – kérdezte az egyenruhás. A fiú sírva bólintott.

Tiborban most a barátnője, Csenge tartja a lelket

– El sem hiszem, anyuval a huszonötödik születésnapomra készültünk, most pedig a temetését intézem – mondta Tibor. – Anyu régóta vezetett, sosem volt balesete, és mindig használta a biztonsági övét. Nem tudom, most miért nem csatolta be magát? Egy inget kaptam tőle a szülinapomra, oda is adta nekem, mintha sejtette volna, hogy később már nem lesz rá ideje.

Az Iveco teherautó vezetője a helyszínelő rendőröknek azzal védekezett, hogy nem vette észre a szemből jövő kisautót.