2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Peller Mariann: összeomlott minden

Peller Mariann: összeomlott minden

A műsorvezető a bizonyíték arra, hogy akkor sem szabad feladni, amikor minden reménytelennek tűnik.

Ma már mosolyogva emlékszik vissza arra az időszakra Peller Mariann, amikor minden hullám összecsapott a feje fölött. Egyszerre veszítette el a munkáját, ért véget a párkapcsolata és mindezek miatt kissé kilátástalannak látta a helyzetét.

– 2010-ben történt, hogy összeomlott minden. Elvesztettem a munkámat, az akkori párom pedig hatodszor szakított velem. Kicsit nehezen, de akkor már megértettem, hogy vége, el kell engednem, pedig nagyon szerettem. Olyan volt, mintha mindent kihúznának a lábam alól – idézte fel a történteket Peller Mariann, aki mindvégig azt érezte ez csak egy új kezdet.

– Azt éreztem, hogy minden összejött. Ugyanakkor mégis úgy voltam vele, a lelkem mélyén tudtam, hogy minden rendben lesz. Nagyon fura kettősség volt ez. Amikor azt érzed, hogy zokogsz, szenvedsz, minden összeomlik és mégis… Emlékszem a pillanatra, amikor apukámmal beszéltem telefonon és azt mondtam neki, hogy meg fogom oldani. Lesz új állásom, lesznek új munkáim, mindent meg fogok tudni oldani! – idézte fel a múltat a műsorvezető, akit az idő valóban igazolt.

– Már azelőtt is jártam pszichológushoz, aki sokat segített, ő javasolta, hogy próbáljam ki a spirituális választechnikát is. Elővettem egy pakli angyalkártyát és kihúztam azt a lapot, amin az állt, hogy ’új társ várható, figyeld az embereket, akik a közeledbe kerülnek’. Tulajdonképpen ez történt. Megérkezett az uram, aki egy munkalehetőséggel keresett meg. Munkakapcsolatnak indult, de több lett belőle. Így meglett az ember, a társ. Közben pedig bejött még három munka. Így néhány hónap múlva ott tartottunk, hogy kijöttem a gödörből – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Peller Mariann.

Indirekt/Blikk