2023.05.28
Emil, Csanád
Kezdőlap Belföld Panzió lesz az öngyilkos szépségkirálynő, Molnár Csilla egykori otthonából

Panzió lesz az öngyilkos szépségkirálynő, Molnár Csilla egykori otthonából

Nem marad üresen Molnár Csilla fonyódi lakása, apartmanház lesz az egykori szépségkirálynő otthonából.

Úgy tudni, jelenleg még nem üzemel a panzió, de a nyáron megnyithatja kapuit, így bárki megszállhat Molnár Csilla egykori házában. A Fonyódon található ingatlan hosszú évek óta üresen áll, ám a tulajdonos valószínűleg apartmanházzá alakítja át. 2017-ben 79 millióért árulták a néhai szépségkirálynő otthonát, amelyben 17 évesen lett öngyilkos.

Egyre több nyaralótulajdonos érkezik a Balatonra, hogy kicsit rendbe tegyék a hétvégi házakat. A Ripost egyik olvasója minden évben elutazik az egykori szépségkirálynő otthona előtt, s most meglepődve tapasztalta, hogy a házon azt hirdetik, hogy ott panzió várja a pihenni vágyókat.

„Nagy rajongója voltam Csillának, rettentően elkeserített, amikor eldobta magától az életét. Közel harminc éve vásároltuk a nyaralónkat a településen, azóta gyakran mentünk el a ház előtt nyaranta, s a szomszédokkal a mai napig többször szóba kerül ez a tragédia” – mesélte.

Az asszony hozzátette: régóta árulták azt a házat, de nem gondolja, hogy a tragédia miatt nem kelt el, hiszen csak az ott lakók tudnak arról, mi történt a falai között. Elmondta, hogy a pandémia miatt még nem üzemel a panzió, de mivel sok embert várnak a Balatonra, hamarosan nyit majd.

Indirekt/Blikk