2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld Padlóra került a mulatós sztár: vidékre kellett költöznie, hogy megéljen

Padlóra került a mulatós sztár: vidékre kellett költöznie, hogy megéljen

Több szempontból is nehéz időszakot tudhat maga mögött MC Hawer, aki nemcsak a rengeteg követővel bíró közösségi oldalát veszítette el, miután feltörték, de a járványhelyzet miatt a budapesti életét is fel kellett adnia, a jövőjét illető kilátástalanság pedig kiborítja.

Lezárták Koczka Géza, azaz MC Hawer ügyét, akinek tavaly decemberben törték fel és tulajdonították el hét éven át építgetett, s több mint 70 ezer követővel bíró Facebook-oldalát, melynek kezelésébe rengeteg energiát, és mintegy másfél millió forintot ölt bele. Bár megpróbálta visszaszerezni a közösségi oldalát, a mulatóssztár most már tudja, erre nincs esélye, de nem ez az egyetlen dolog, amiért fájhat a feje.

– Sajnos az ügyemet lezárták. Nehezen, de sikerült megtudnom, hogyan lehet felvenni velük a kapcsolatot, több héten át leveleztem az üzleti központtal. Elküldtem mindent, amivel igazolni tudom, hogy az én oldalam volt, majd közölték, hogy nem tudnak semmit tenni. Elmondásuk szerint akkor kellett volna szólnom, amikor az oldalt eltulajdonították. Az csak időpocsékolás és időhúzás volt, hogy arra a levélre válaszoltam, amiben arról értesített a rendszer, eltávolítottak az oldalamról. Választ erre nem kaptam, ezért tudtam csak jó egy hét után az illetékes ügyfélszolgálathoz jeleznem a történteket. Mindent elveszítettem, amit az oldal felépítésébe befektettem. Úgy hallom, nem én vagyok az első – mondta az AcNewsnak MC Hawer, aki arról is beszélt, rengeteg mindent bukott a mostani helyzetben.

– Ha felsorolnám, hogy mennyi mindent buktam el a kialakult helyzet miatt sem lennék előrébb. Én is milliókat veszítettem, ráadásul a budapesti életemet is fel kellett adnom a megélhetésért. Kazincbarcikán a harmadából meg tudunk élni, mint a fővárosban. Napról napra meggyötör az a kilátástalanság, ami jelenleg is van az országban. Nem tudjuk, hogy még meddig tarthat, meddig kell még kitartanunk. Így nincs életem, nem merek sehova menni, semmire költeni. Azt sem tudom, hogy egyáltalán kihúzom-e addig, ameddig tart ez a helyzet – tette hozzá a lapnak mulatóssztár.

Indirekt/Blikk