2024.02.26
Géza
Kezdőlap Belföld Öngyilkos akart lenne egy 23 éves lány Cepelen, rendőrök rángatták vissza az...

Öngyilkos akart lenne egy 23 éves lány Cepelen, rendőrök rángatták vissza az erkélyről

A fővárosi rendőrök visszahúztak a lakásba egy 23 éves lányt, aki az erkélyről akart kiugrani.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársait 2022. június 3-án 15 óra 42 perc körül egy csepeli lakáshoz riasztották, mivel valaki ki akart ugrani az erkélyről.

A rendőrök kiérkezésekor egy 23 éves budapesti lány éppen ugrani készült a második emeletről, ám az egyenruhások visszahúzták őt a lakásba. A két körzeti megbízott biztonságba helyezte a fiatal lányt, majd a mentők kórházba vitték – írja a Police.hu.

A BRFK a facebook oldalán osztotta meg a történteket, csupán a szerencsén múlt, hogy nem lett tragédia belőle, amiért köszönetet mondtak a kollégáknak.

– Nem haboztak egy másodpercet sem kollégáink, amikor egy csepeli lakásban egy fiatal lány után vetették magukat, aki épp az erkélyről akart kiugrani; Németh Béla r. törzszászlós és Győri Ferenc r. főtörzsőrmester megragadták a fiatalt és visszahúzták a lakásba. A körzeti megbízottak június 3-án délután szinte a mentőkkel egy időben kaptak riasztást, hogy egy XXI. kerületi társasházban egy 23 éves lánynak segítségre van szüksége. A rendőrök percek alatt a helyszínre értek, majd azonnal intézkedniük kellett.

Kollégáink gyors beavatkozásának köszönhetően az ugrani készülő lányt sikerült megmenteniük, aki rögtön orvosi segítséghez jutott, hiszen a mentők kollégáink után rögtön megérkeztek és a lányt kórházba vitték. Gratulálunk az életmentéshez! – olvasható a közösségi oldalon.