2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Belföld Nőknek indít új csatornát a TV2

Nőknek indít új csatornát a TV2

Nőnapon indul a TV2 Klub, a TV2 Csoport nőknek szóló kábelcsatornája.

Március 8-án országos premierekkel és vadiúj, tematikus tartalmakkal startol a TV2 Klub, ami kifejezetten a női célcsoport számára készül. A TV2 Csoport a nézői igények változásához igazodva pozicionálja újra női tematikájú kábelcsatornáját, ami rendkívül színes programkínálattal várja majd a nézőket a FEM3 programhelyén. A nyitóhétvégén a görög-kanadai színésznő, Nia Vardalos legismertebb filmjeit vetítik majd.

A médiatársaság új kábelcsatornája kora reggeltől késő estig jól ismert sorozatokkal, izgalmas doku-realitykkel és tematikus magazinműsorokkal várja a nőket a képernyő elé.

– Mivel a magyar tévénézők többsége nő, a TV2 Média Csoport különleges meglepetéssel készül számukra: újrapozicionáltuk a FEM3 csatornát, ami március 8-án, a nemzetközi nőnapon TV2 Klub néven indul, megújult tartalommal. A TV2 Klub filmek, sorozatok és szórakoztató műsorok változatos kínálatával készül, köztük új, saját gyártású produkciókkal minden korosztálynak, minden nagymamának, minden édesanyának és minden nőnek, akiket nagyra tartunk – nyilatkozta a TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stantchev a TV2 Klub indulása kapcsán.

Az egyik tartalmi újdonság, hogy a közkedvelt – bűntényeket feldolgozó – krimi-realityk is színesítik a műsorkínálatot. Sütés-főzés, kertészkedés, állattartás, teljes átalakítás, lakberendezés, testi-lelki egészség – ezek mind-mind olyan témák, amik megtalálhatók lesznek a TV2 Klubon.

Országos tévépremierként érkezik a Négy esküvő amerikai verziója, emellett új formátumként érkezik a csatornára a Túléltem…, a klasszikus krimi-reality, melyben maguk a túlélők mesélik el, hogyan vészelték át azokat az életveszélyes helyzeteket, amiben részük volt és ami örökre megváltoztatta az életüket. Ennél könnyedebb témát dolgoz fel A szerencsés kutya című műsor, amiben kidobott, éheztetett, elkóborolt kutyák csodás megmenekülésének, átalakulásának és örökbefogadásának szívet melengető történeteit láthatják a nézők, de megtalálható lesz még az itthon is nagy népszerűségnek örvendő házvásárlós-felújítós műsorok, mint a Nagy-Britannia legdrágább otthonai vagy a Kastélyból álomotthon.

A csatorna a brit királyi családról szóló műsorokat is rendszeresen képernyőre tűzi majd, hiszen III. Károly király és családja mindig is kiemelt érdeklődésre tartott számot a magyarok körében is. A hazai sorozatok rajongói számára jó hír, hogy a 2005-ben indult saját gyártású napi sorozat, a Jóban Rosszban az elejétől újra látható, és aki lemaradt, megnézheti újra a Mintaapák epizódjait is. Mindkét széria hétköznap lesz látható.