2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld Nem mer iskolába menni az a 11 éves fiú, akit egy idősebb...

Nem mer iskolába menni az a 11 éves fiú, akit egy idősebb iskolatársa vert meg Karancskeszin

A bántalmazott gyermek szörnyű lelkiállapotban van.

Retteg iskolába menni, nyárig magántanuló lesz az a 11 éves kisfiú, akit egy hetedikes gyerek vert meg múlt csütörtökön Karancskeszin.

A brutális bántalmazásról készült videót a hétvégén töltötték fel az internetre, mostanra pedig az egész országot körbejárta.

A bántalmazott fiú édesapja az RTL Híradó megkeresésére elárulta, amíg nem látta a felvételt, azt hitte, egy átlagos iskolai konfliktusról van szó, de miután látta a bántalmazást, feljelentést tett. A rendőrök eljárást indítottak.

„Én úgy fogtam fel, hogy egy vele egykorú gyerekkel összeverekedett, hát istenem, mi is voltunk gyerekek… Onnantól kezdve, hogy láttuk, mi történt, nekem, az édesanyjának és a testvéreinek se éjjelünk se nappalunk nincsen, ha becsukom a szememet éjszaka, a videó forog előttem, meg a gyereket nézem, hogy jól van-e” – mondta a felháborodott szülő, aki arra is kitért, hogy fia szörnyű lelkiállapotban van jelenleg, így nyárig biztosan magántanuló lesz.

„Lehet rajta látni, hogy magába van fordulva… Amikor egyedül van, lehet rajta látni, hogy megviselte őt a dolog, éjszaka fölkel, későn alszik el… A fiamat állandóan inzultálták. Állandóan. Azt mondtam a fiamnak, kerüld el a verekedést, ne menjél bele a verekedésbe. A fiam meg is fogadta a tanácsot, kikerülte őket, valahogy mégis megtalálták azt a módot, hogy a fiamba belekössenek.”