2022.06.25
Vilmos
Kezdőlap Belföld Megszólalt a négy ember halálát okozó Eva Rezesova: "Ma is bűntudatom van"

Megszólalt a négy ember halálát okozó Eva Rezesova: “Ma is bűntudatom van”

Eva Rezesová őszintén beszélt Friderikusz Sándornak az egész országot megrázó balesetről, melyet ittasan okozott. Bevallotta, hogyan változtatták meg őt a történtek.

Az egész országot megrázta, amikor Eva Rezesová szlovák milliomosnő négy ember halált okozta 2012-ben egy baleset során. A nő BMW terepjárójával 170 kilométer/órás sebességgel belerohant egy Fiatba az M3-as autópályán. A Fiat totálkárosra tört, majd a baleset következtében kigyulladt, így a négy benne ülő embernek esélye sem volt a túlélére. Kiderült, Rezesová agresszívan vezetett és ittasan ült a volán mögé.

Rezesovát 9 év börtönre ítélték, de jó magaviselete miatt hat év után, 2018-ban szabadulhatott. Azóta kiadott egy könyvet, most pedig Friderikusz Sándor YouTube-on futó műsorának volt a vendége, ahol őszintén beszélt arról, milyennek látja most akkori önmagát, hogyan változott meg az évek során..

– Én meg a szűk családom tudja, milyen vagyok most és milyen voltam akkor – válaszolta Rezesová, aki a börtönben tanult meg magyarul.

– Azt gondoltam, mindent lehet, hogy enyém a világ. Kicsit megváltozott azért valami, amikor megszülettek a gyermekeim, mert akkor már megéreztem, hogy nemcsak én vagyok a világon, nem én vagyok az első, hanem a gyermekeim – vallotta be.

Friderikusz kérdésére, miszerint a hat börtönév vagy a bűntudat változtatta-e meg azt válaszolta:

Az a bűntudat most is ott van bennem. Hat év alatt megértettem, hogy fel kell vállalni a felelősséget és gondolni kell a következményekre.

Bevallotta, most is van és lesz is bűntudata.

Indirekt/Blikk