2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Belföld Megerőszakolta a bicikliről lerántott 13 éves kislányt a 19 éves fiú Meggyeskovácsiban

Megerőszakolta a bicikliről lerántott 13 éves kislányt a 19 éves fiú Meggyeskovácsiban

Rátámadt a földúton, lerántotta a bicikliről, hasra fektette, majd – lefogva a lábát – megerőszakolta egy 13 éves lányt egy 19 éves fiú a Vas vármegyei Meggyeskovácsiban.

Az eset még pár nappal ezelőtt történt. A fiú követte a kislányt, aki a támadást követően hiába próbálta ellökni magától az erőszakoskodót, az hasra fektette és lefogta a lábait.

– Biciklizni ment vasárnap délelőtt a lányunk, a fiú követte, majd a falu túloldalán, a buszfordulónál, a mezőre vezető földes úton kapta el. A lányunk próbált védekezni, de a férfi hátulról fogta le. Még akkor is próbált kiszabadulni, amikor hasra fektette és lefogta a lábait. Ismerték egymást, a fiam barátjának testvéréről van szó. Nem volt előjele annak, hogy bármire készül. Segítőkésznek tűnt, nem gondoltuk, hogy ilyenre képes. Amikor másnap délután a játszótéren kérdőre vontam, annyit mondott, hogy ittas volt, nem volt beszámítható állapotban. Nem kért elnézést, azt mondta, nem is emlékszik semmire. Úgy zárta le a találkozást, ami történt, az megtörtént – mesélte a lány édesanyja a vaol.hu-nak.

A történtek a helyieket felháborították, akik a Tényeknek nyilatkoztak.

– Valami mezei úton ment le a kiscsaj, ő meg utána. Szerintem már kinézte… Szégyellheti magát! Ha az én lányom lett volna, levágtam volna a f.rkát, vagy meggyilkoltam volna. Ezt őszintén mondom – nyilatkozta egy helyi nő.

A településen élők közül sokan a támadót és a családját jól ismerik, s egyszerűen nem értik, hogyan történhetett meg mindez.