KezdőlapBelföldMár nincs életveszélyben az a kisfiú, aki egy ötödik emeleti panellakásból zuhant...

Már nincs életveszélyben az a kisfiú, aki egy ötödik emeleti panellakásból zuhant ki

Isteni csoda: már túl van az életveszélyen az a csepeli kisgyermek, aki pénteken zuhant ki egy panelház ötödik emeletéről.

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy a három év körüli kisgyermek tisztázatlan körülmények között kizuhant egy 10 emeletes panelház ötödik emeletéről. A zuhanást egy bokor tompíthatta, a kisgyermeket pedig mentővel szállították kórházba. A Bors munkatársának mondta el egy hozzátartozó, hogy a gyerek túl van az életveszélyen.

A család a sors kezét látja a dologban, az orvosok pedig isteni csodaként emlegetik a kisfiú esetét. Lélegeztetve szállították a kórházba, a lépét súlyos trauma érte, s erősen vérzett. A gyermek egyik rokona azt mondta a Borsnak, hogy a fiúcska tüdejében már megszűnt a nyomás, és segítség nélkül is képes levegőt venni, valamit a belső vérzése is elállt.

A névtelen hozzátartozó, aki járt a kisfiúnál a kórházban, azt is elárulta, hogy a zuhanás következtében a gyermek három bordája eltörött, emellett a vállát is zúzódások borítják, de reménykednek a legjobbakban, illetve, hogy a kicsit rövidesen hazaengedik a kórházból.

Egy szomszéd, aki jól ismeri a családot, a helyszínen volt a baleset idején: szerinte is az angyalok lehettek a kisfiúval, mert egy ilyen balesetet nagyon ritkán élnek túl.

A ház lakóit letaglózták az események, azóta is a döbbenetes baleset okát keresik: az egyik szomszéd szerint egy rossz ablak lehetett a felelős a történetekért.