2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Belföld Lejárt Curtis féléves eltiltása, visszaérhet a focipályára

Lejárt Curtis féléves eltiltása, visszaérhet a focipályára

Lejárt Curtis féléves eltiltása, amit azért kapott, mert dulakodott a pályán. Az újpesti futsal csapat alelnöke már várja a rapper visszatérését.

Mint azt már korábban a Blikk is megírta, Széki Attila, vagyis Curtis novemberben leigazolt az Újpest Futsal Clubhoz, hogy a többi játékossal együtt ő is sikerre vigye csapatát. Első meccse nagyon is jól sikerült, hiszen a csapat mindkét gólját ő szerezte. Második meccsén azonban csapattársa védelmére kelve dulakodni kezdett az ellenfél egyik játékosával, amiért piros lapot kapott.

A mérkőzés után Curtist egy évre el is tiltották attól, hogy pályára léphessen, ugyanis a játékvezető szerint fojtogatta az ellenfelet. Később azonban másodfokú döntés született arról, hogy ezt az időt lerövidítsék fél évre, miután a rapper és a csapatvezetés fellebbeztek.

Pár napja ez az eltiltást lejárt, így Curtis újra pályára léphet, de már csak a nyári edzéseken, hiszen az idei bajnokság véget ért. A csapat alelnök, Óvádi László is várja már a rapper visszatérését:

„Az eltiltás valóban lejárt, vagyis Széki Attila visszatérhetett a csapathoz. Sajnos mindez a bajnokság utolsó meccse előtt történt, így a játékos, csak a következő bajnokságban léphet pályára. Ugyanakkor a nyári edzéseken már részt vesz. Szerencsére a tréningek hétköznapra esnek, így többnyire nem ütköznek majd Curtis fellépéseivel. Ha mégis, akkor majd a csapat megy a koncertek helyszínére és ott készülünk a következő idényre, amikor is bajnokok leszünk” – mondta Óvádi a Ripostnak.