2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Belföld Lecsaptak a rendőrök: őrizetbe vették Fekete Dávidot

Lecsaptak a rendőrök: őrizetbe vették Fekete Dávidot

Házkutatást követően őrizetbe vette a rendőrség az énekest.

A ReflektorOnline adta hírül Fekete Dávid ügyének újabb fejleményét egy családi informátorra hivatkozva. Megkerestük a hatóságokat az ügyben, akik ezt a választ adták:

“Május 4.-én előzetes házkutatás során egy ismert győri autókereskedőt őrizetbe vettek, mely őrizet jelenleg is tart. A rendőrségnek 72 órája van eldönteni, hogy szabadítja, illetve javaslatot tesz az előzetes letartóztatására a bíróságon. Ez az idő még nem járt le, a gyanúsított rendőrségi őrizetben van jelenleg is.” – mondta lapunknak a nyomozást végző Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóosztálya.

Mint ismert, hatalmas vihart kavart az elmúlt hetek botránya, miszerint az egykori megasztáros, Fekete Dávid több embert is nagy összeggel megkárosított.

A tehetséges énekes, a Megasztár negyedik szériájának sztárja komoly bajban van. Mint ismert, Fekete Dávid házassága is tönkrement nemrégiben, sokan pedig komoly károkozással is vádolják őt. Hibáiért a közösségi oldalán kiírt posztban fohászkodott Istenhez megbocsátásért.

Indirekt/Blikk