2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Belföld Koronavírusos lett Székesfehérvár polgármestere

Koronavírusos lett Székesfehérvár polgármestere

A politikus elővigyázatosságból ment el koronavírustesztre, mert nem érezte jól magát. Pozitív lett az eredménye.

Koronavírusos lett Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere. A politikus közösségi oldalán írta meg, hogy miután nem érezte túl jól magát, ezért elővigyázatosságból csinált koronavírus tesztet, majd miután pozitív eredményt kapott, csinált még egy PCR-tesztet is.

Az eredménye most este érkezett meg. Megerősítette, hogy elkaptam a koronavírust. Komoly tüneteim nincsenek, mindössze hőemelkedés, nátha és egy kis köhögés eddig az összes jele a fertőzésnek – írta csütörtök esti Facebook-posztjában a politikus, hozzátéve:

„Értelemszerűen a szükséges ideig karanténban leszek. Azokat a kollégáimat, akikkel közvetlen kontaktom volt az elmúlt napokban, arra kértem, hogy teszteltessék magukat. Az, hogy egyelőre nincsenek komolyabb tüneteim, egyértelműen az oltásoknak, és a harmadik oltásnak köszönhető. Bízom benne, hogy ez nem is fog változni, persze, ameddig nem múlnak el teljesen a tüneteim és szükséges, itthonról fogok dolgozni. Kérem Önöket, hogy vigyázzanak magukra és egymásra, adassák be a koronavírus elleni védőoltást, valamint ha kell, a harmadik oltást is!” – zárta posztját Cser-Palkovics.

Indirekt/Blikk