2020.04.07
Herman
Kezdőlap Belföld Koronavírus: Erdélyi Mónika túlélési tanácsot osztogat

Koronavírus: Erdélyi Mónika túlélési tanácsot osztogat

A népszerű műsorvezető néhány napja még megdöbbent azon, hogy az emberek lefosztották a koronavírus-, illetve a karantén miatti félelmükben a boltok polcait. Most túlélési tanácsokat ad legújabb videójában.

Fotók: Facebook

Mónika rendszeresen tesz ki videókat saját youtube csatornájára. Lányával, Mollival mostanáig inkább a slime témakörben alkottak maradandót. De a koronavírus miatt alaposan megváltozott az oldal tartalma. Nemrégen egy bevásárlóközpontban járt, ahol nem hitte el, hogy igaz amit lát: teljesen lecsupaszított polcok, sehol egy száraztészta, sehol egy csomag wc-papír. Akkor még a videóban nevetve mondta, hogy nem érti az embereket, hogy miért pánikolnak.

Aztán eltelt néhány nap és megváltozott minden. „ Hát gyerekek, amint látjátok itt előttünk, ma mi is eléggé bekészleteztünk ezekből és ez még csak a húsféle” – kezdi a FELKÉSZÜLTÜNK című videójában a műsorvezető, miközben kb. 10 kiló csirke és sertéshús várja az asztalon, hogy a videóban kiderüljön, hogyan kell felkészülten várni a karantént. „Két hete még én is azt mondtam, hogy mire ez nagy hisztéria, miért kell így bekészletezni? De most már azt mondom, hogy nem tudom hibáztatni az embereket.” – mondja szabadkozva amiért nem gondolta, hogy ennyire komoly lesz a helyzet. „Nem tudjuk, hogy most itthon kell e maradni hetekig vagy nem” – folytatta, majd a rövid bevezető után jön a gyorstalpaló, hogy mit kell a hűtővel illetve a felhalmozott készletekkel csinálni, hogy felkészülten várjuk a karantént.