2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Kórházból jelentkezett a megműtött államtitkár

Kórházból jelentkezett a megműtött államtitkár

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár helyzetjelentést adott az állapotáról.

Hoppál Péter egy mentőautóban készült fotót töltött fel a közösségi oldalára, melyhez röviden csak ennyit írt:Parlament – mentő – kórház – vakbélműtét. Istennek és az orvosoknak hála, lábadozom.

Az akkori posztjából kiderül, hogy a Parlamentből vitték el a mentők, majd meg kellett műteni vakbélgyulladás miatt. Szerda délelőtt pedig egy újabb bejegyzést osztott meg, amelyben helyzetjelentést adott a jelenlegi állapotáról.

– Helyzetjelentés. Hálásan köszönöm a százezernyi megtekintést, a tízezernyi üzenetet, jókívánságot, üdvözletet, imádságot! Elenyésző balos rosszindulat is beesett (Dögölj meg! stb.), van még munkánk… de számos politikai ellenfelem jókívánsága emberi gesztus volt, köszönöm! – kezdte a bejegyzésében.

Majd a következőkben pontokba szedett pár tényt, ilyen például az is, hogy az Országgyűlés Hivatala orvosi szobát működtet. Ott kétszer vizsgálták meg; hétfőn gyengeség, vízverés, görcsök miatt, másodszorra pedig az új ÁSZ elnök 2/3-os titkos szavazása után, azonnal infúziót kötöttek be nála, mentőt hívtak.

– A mentőre VÁRTUNK, az OMSZ szállított, nem magánmentő, sziréna nélkül. A kijelölt, terület szerinti, ÁLLAMI kórház Sürgősségi Betegellátási Osztályára vittek, és igen, nekem is, mint mindenkinek várakozni kellett kora estétől – olvasható a bejegyzésében.

Hoppál Pétert késő este-éjjel vizsgálták meg, majd kiderült, hogy egyrészt enyhe tüdőgyulladása van a légkondi miatt, másrészt a hasi panaszok oka vakbélgyulladás. Emiatt pedig megműtötték, kedden éjjel tolták ki a sikeres altatásos műtét után.

– Itt is megerősítem, hogy a magyar egészségügyi ellátás MINDENKINEK kiváló, aki külföldön kipróbálta már ezt, mindenki itthon kezelteti magát, nem véletlen. Sokadszorra itt is elmondom, a magyar egészségügyi dolgozók szuper szakemberek, köszönetemet fejezem ki az orvosok és ápolók heroikus, kiváló munkateljesítményéért – tette hozzá.