KezdőlapBelföldKislánya tragikus halála óta segíti a bajbajutottakat a Zenebutik sztárja

Kislánya tragikus halála óta segíti a bajbajutottakat a Zenebutik sztárja

Amikor Barna Barnabás zenész-műsorvezető értesült róla, hogy Pázmándon egy 14 éves kislány a családjával földönfutó lett, azonnal a segítségükre sietett.

Fotók: Indirekt

A nyolcadik osztályos Enikő és családja mindenét elvesztette abban a tűzben, ami tavaly évvégén felemésztette a pázmándi házukat. Azóta szükséglakásban élnek, az emberek jóindulatán múlik, hogy mikor költözhetnek vissza a felújított otthonukba. Történetük sok embert megindított, volt, aki építőanyaggal, más pénzzel, néhány szakember pedig a munkájával sietett a segítségükre. A család tragédiájának híre eljutott Barna Barnabás – a népszerű mulatós sztár, a Zenebutik műsorvezetője – fülébe is. Autóba ült és Pázmándig meg sem állt, ahol egy laptoppal ajándékozta meg Enikőt. A kamaszlány így esélyt kapott arra, hogy ha ismét elrendelik a távoktatást, már nem kerül hátrányba a társaival szemben. Ugyanis a tűzben a tankönyvei, a mobiltelefonja, a laptopja,a ruhái, a játékai is odalettek. Csak az álmai maradtak, hogy a tragédia ellenére jól sikerül a szombati felvételije és felveszik az idegenforgalmi szakközépiskolába – írta a Blikk.

– Azt hiszem, Barnabás a személyemben most egy új rajongót szerzett. Nagyon hálás vagyok neki a segítségért – mondta mosolyogva Enikő. Majd körbevezette a mulatós sztárt a félkész házban. A munka folytatásához szükség van festékre, járólapra, csapokra, radiátorra és kazánra is, de nincs rá pénz. Enikő félszegen mutatta meg a kis szobáját, aminek ablakán kiugorva menekült el a tűz elől. A mulatós sztár könnyes szemmel hallgatta végig Enikőt.

– Nekem is volt egy kislányom, de sajnos meghalt. Máig nem hevertem ki a tragédiát, ezért amikor a Blikkben elolvastam Enikő történetét, úgy éreztem, segítenem kell – mondta a könnyeit nyelve Barna Barnabás. – Amiben csak lehet, később is támogatni fogom Enikőt, hamarosan elviszem őt új cipőt venni – ígérte a zenész-műsorvezető.