KezdőlapBelföldKiderült, hova költözik az idén a Strand Fesztivál Zamárdiból

Kiderült, hova költözik az idén a Strand Fesztivál Zamárdiból

Ebben az évben Zamárdi helyett Balatonvilágoson rendezik meg és négy helyett tíz napig tart a “10 NAP STRAND” fesztivál.

„Kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb” – ígérik a szervezők. Két színpad, tábortűz, kertmozi, előadások, beszélgetések és vízparti játékok, valamint száznál is több előadó, zenekar és dj várja a bulizókat.

A nemzetközi kínálatból elsőként a Lost Frequencies és Alle Farben érkezését jelentette be a szervező VOLT Produkció, a hazai kedvencek közül pedig a teljesség igényével találkozhatunk a 10 nap során: mindenki itt lesz, akit az elmúlt években fesztiválok nagyszínpada előtt várt volna a közönség. A STRAND Fesztiválra korábban megvásárolt jegyek tulajdonosai kedvezményesen válthatnak belépőt a 10 NAP STRAND-ra. A STRAND Fesztivál ideiglenesen költözik Balatonvilágosra, a Club Aliga területére, augusztus 18-22 és 25-29. között. A magyar előadók közül pedig Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company lép fel.

A jegyértékesítés július 11-én indul. A fesztivál a jelenlegi rendeletek szerint csak védettségi igazolvánnyal látogatható. A Sziget, a VOLT és a Balaton Sound elmaradásával valószínűleg sokan lesznek kíváncsiak erre a fesztiválra.

Kiss B. László