2021.05.07
Gizella
Kezdőlap Belföld Kettős tragédia: imádott felesége után halt a 85 éves Józsi bácsi

Kettős tragédia: imádott felesége után halt a 85 éves Józsi bácsi

A rendőrök találtak rá a harmadik emeleti lakásban padlóján fekvő nagyothalló asszonyra és rokkant férje, B. József élettelen teste.

Megható szerelmi történet volt Józsi bácsi és Anita néni házassága, akik évtizedeket éltek békességben és szeretetben, és a halálba is gyorsan követték egymást. Mindenben számíthattak egymásra.
Jó volt rájuk nézni, mindig fogták egymás kezét az utcán, amíg Józsi bácsi el tudta hagyni a lakást. Körülbelül hét éve lerokkant és lebetegedett, attól kezdve pedig minden Anikó nénire hárult – mondta el a Borsnak az egyik lakó. A 74 éves Ani néni hihetetlen szorgalommal igyekezett, hogy ura semmiben ne szenvedjen hiányt. Ő járt le naponta a lakóház melletti közértbe, hogy finom ételeket készíthessen a társának.

Valószínűsíthető, hogy előbb Ani néni vesztette életét szívinfarktusban, majd a magát ellátni képtelen férfi lemászott az ágyról, hogy segítséget hívjon és bevegye a gyógyszereit. Egyikre sem futotta az erejéből, követte élettársát a halálba. A Bors úgy tudja: az idős párnak nincsenek közvetlen hozzátartozói. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.