2021.05.07
Gizella
Kezdőlap Belföld A pesti prostik is visszavonultak, most home office-ban dolgoznak

A pesti prostik is visszavonultak, most home office-ban dolgoznak

A szexmunkások többsége a járvány miatt bajba került, sokan szakmát váltottak, de akadt, aki megtalálta a lehetőséget, hogy továbbra is pénzt keressen.

Van, aki az éjszakai korlátozásokat hágja át, más a XXI. századi szexuális szolgáltatások új generációjába, az internetes örömnyújtásba kezdett bele.

Egyre többen megyünk házhoz akár este 10 után is. Tudjuk, hogy tilos, de elég csak egy tilalom utáni utazásra feljogosító papírt szerezni – magyarázta a Metropolnak egy örömlány. – Én is félek a vírustól, abba is hagytam a hagyományos szolgáltatást, inkább csak szexmasszást vagy más megoldásokat alkalmazok, hogy el ne kapjam – mondta egy másik prosti, aki azt hozzátette: egy csomó kollégája csak a törzsvendégeket fogadja ebben az időszakban, olyanokat, akiknél tisztában vannak azzal, hogy home office-ban dolgoznak, vagy éppen egyedül élnek, és kevés az esélyük a megfertőződésre. De akadnak olyan lányok is, akik a lebukás esélyét azzal csökkentik, hogy ők utaznak alkalmi párjukhoz, és nem maguknál fogadnak több tucat embert.