2021.07.24
Kinga, Kincső
Kezdőlap Belföld Jakupcsek Gabriella vallomása: kilakoltatták, amire ráment a házassága

Jakupcsek Gabriella vallomása: kilakoltatták, amire ráment a házassága

A magyar főváros egyik legszebb és legelitebb kerületében éli a mindennapjait Jakupcsek Gabriella.

Ki gondolná azonban azt, hogy a népszerű riporter, az ATV arca, a sikeres műsorvezető tudja, milyen az, amikor kilakoltatják az embert. Boros Lajos és társai Lali király CsütörTöke című műsorában ugyanis elmesélte, neki is át kellett élnie egyszer ezt a szörnyű pillanatot. Ráadásul pont egy olyan időszakban, amikor élete első szerelmével, Máté Gábor színész-rendezővel és közös gyermekeikkel boldogan tervezték volna a jövőt az első saját otthonukban.

– A VIII. kerületben nőttem fel, nem kifejezetten jó körülmények között, de egy elképesztően kulturális környezetben. Könyv volt, de külön szobám sosem – kezdte a visszaemlékezést Jakupcsek Gabriella, aki amikor végre elmondhatta volna, hogy van egy saját otthona, kiderült, hogy az üzlet, amelyben részt vettek, csak egy szépen tetsző álom.

– Amikor végre lett volna egy lakásom, akkor Máté Gáborral belekeveredtünk egy panamába, ez volt ugye a tanácsi lakások átjátszásának korszaka. Igazi vesztesek voltunk, átvágtak minket, kilakoltattak, tulajdonképpen ráment a házasságunk – árulta el a műsorvezető az ingatlancsalásról.

A panama a köznyelvben olyan jogtalan előnyt jelent, amelyhez elsősorban egy hivatalnok vagy hivatalos személy megvesztegetés útján jut egy személy vagy kisebb csoport. Jakupcsek és volt férje egy okirat-hamisítási ügybe keveredett, amelyben az ügyvédjük volt benne, ezáltal az összes spórolt pénzüket és a lakásukat is elvesztették. Az utcára kerültek, és csak családi segítséggel lábaltak ki ebből.

– Az, hogy valamim az egyik pillanatban van, a másik pillanatban nincs, az engem mindig megérint – sóhajtott Gabriella. Ez a helyzet indította el a házasságukat a lejtőn, amely végül odáig fajult, hogy Máté Gábor egy másik nő, nevezetesen Albert Györgyi mellett kereste a boldogságot.

– Egy olyan rossz helyzetbe került a házasságunk, és most nem mentegetni akarom magam , hogy mind a ketten menekülni akartunk a helyzetből. És mert szerettük, tiszteltük egymást ennyire, hagytuk egymást elmenni – mondta pár éve Kadarkai Endre egyik műsorában a tévés.

Indirekt/Blikk