2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld Ivócimborája félholtra vert egy nőt Hódmezővásárhelyen, mert nem akart vele lefeküdni

Ivócimborája félholtra vert egy nőt Hódmezővásárhelyen, mert nem akart vele lefeküdni

Vádat emeltek egy férfivel szemben, aki tavaly év elején verte meg alkalmi ismerősét, majd miután megpróbálta megerőszakolni, egy vízelvezető árokba dobta a nőt.

A vádirat szerint a férfi és a nő tavaly január végén együtt italoztak Hódmezővásárhelyen egy kocsmában, ahol megismerkedtek. A vádlott felajánlotta a nőnek, hogy folytassák az italozást nála, a közeli albérletében. A lakásban a férfi szexuális kapcsolatot kezdeményezett, amelyet a nő elutasított.

Ezt követően a férfi több alkalommal ököllel arcon ütötte az áldozatát, aki a bántalmazás hatására eszméletét vesztette. A vádlott ezt kihasználva megpróbálta megerőszakolni sértettet, majd a félig meztelen nőt a téli hidegben a lakásához közeli forgalmas út melletti vízelvezető árokba dobta – írja az Ügyészség.

Az életveszélyes állapotban levő nőre egy autós figyelt fel, akinek az értesítésére kiérkező mentők a nőt kórházba szállították.

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolja.