KezdőlapBelföldIstván állítja: meggyilkolták a feleségét Törökországban

István állítja: meggyilkolták a feleségét Törökországban

Július közepén rejtélyes körülmények között hunyt el Törökországban egy fiatal modell. Férje, a szintén modell Sárközy István úgy véli, a feleségét meggyilkolták. A 23 éves férfi hónapok óta küzd azért, hogy haladjon a nyomozás, ám mindig falakba ütközik. Most egy interjúban a könnyeivel küszködve mondta el véleményét az ügyről.

Szofi holttestét egy hotel előtt találták meg Isztambulban. A halála előtt egy felvétel készült róla, amelyen jól látszik, hogy dülöngélve sétál egy sikátorban, kezében egy vizespalackkal. Ám az rejtély, mi vezetett a halálához.

István szerint Szofi több olyan munkát is elvállalt, amelytől a férje óva intette őt. Az egyik ilyen munka alkalmával történt, hogy a férjének egyszer csak nem sikerült elérnie őt. István legbelül sejtette, hogy baj történt, ezért rögtön felvette a kapcsolatot a török rendőrséggel és az orosz konzulátussal is, ám senki nem vette őt komolyan.

Aztán amikor megkapta a hírt, hogy egy orosz lányt találtak holtan egy isztambuli hotel előtt, teljesen összezuhant.

– A rendőrök kapartak fel a földről, mert kiment az erő a lábamból, és elvesztettem az eszméletemet – mesélte.

Másnap Isztambulba repült, ám hiába küzdött, nem sikerült kiderítenie, mi történt, mivel mindenhol falakba ütközött. Arra gyanakodott, hogy a szerelmét bedrogozták, avagy a szívbetegsége miatt rosszul lett, majd elájult.

– Én csak annyit akarok, hogy azok az emberek, akik bűnösök, bűnhődjenek meg, nekem ennél több nem kell. Az idő majd remélhetőleg segít, de az emléke örökké velem lesz – mondta az RTL Fókusz című műsorában István.