2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Belföld Hoppá: VV Bálint az utolsó pillanatban esett ki a 36 millióért folyó...

Hoppá: VV Bálint az utolsó pillanatban esett ki a 36 millióért folyó küzdelemből

Véghajrába érkezett a ValóVilág 10. évada, így a hétvégén már az is kiderül, kié lesz a 36 milliós álomnyeremény.

Csütörtök este csapott össze egymással VV Robi és VV Bálint, akik a játék kezdete óta barátok voltak, ám egy nézeteltérés miatt hirtelen ellenségekké váltak. Robi és Bálint fej-fej mellett haladtak végig, alig pár százalék választotta el őket egymástól, azonban végül a legtöbb néző Robi mellett tette le a voksát.

A villába visszatérő Robi még fel sem ocsúdott abból, hogy megnyerte a párbajt, máris megrendezték a következő kiválasztást, amiről a villalakók nem tudtak. Míg Robi és Vivi Mohra tették a jelüket, Merci és Moh Vivire rakta, így szavazategyenlőség alakult ki. A ValóVilág szabályainak értelmében pedig ilyen esetben a villamesternek kell eldöntenie, ki menjen párbajra. Ezen a héten Vivi volt a villamester, így mérlegelnie kellett, hogy magára vagy Mohra köti-e a zöld kendőt. A lány végül merész döntést hozott, önmagát választotta, így Vivi lett a kiválasztott.

A korábbi játékmenettől eltérően most nem hagytak napokat arra Vivinek, hogy kiválassza, kit szeretne kihívni, alig pár perce volt. Bár úgy tűnt, Vivinek nem is kellett sokat gondolkoznia azon, kit válasszon, s végül annak a játékosnak a csuklójára kötötte fel a kék kendőt, akire a jelét is rakta. Tehát pénteken újabb izgalmas párbajnak nézünk elébe, amelyen VV Vivi és VV Moh küzdenek meg azért, hogy bekerüljenek a fináléba, azaz esélyük maradjon a 36 milliós nyeremény megkaparintására.

Indirekt/Blikk