2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Belföld Hoppá: táncos műsorban bizonyítana Weisz Fanni

Hoppá: táncos műsorban bizonyítana Weisz Fanni

Remek ritmusérzéke van a siket modellnek, így szívesen megmérettetné magát akár a Tv2 táncos produkciójában is.

Sokan nem gondolnák, mégis remekül táncol Weisz Fanni! A modell ugyan siketsége miatt nem hall hangokat, ennek ellenére nagyon jó ritmusérzéke van, amelyre már kiskorában is felfigyeltek, így életét végigkísérte ez a mozgásforma.

„A tánc ritmusérzék kérdése. A szívverésünknek, a lélegzetvételünknek is van ritmusa. Nyolcéves koromban balettoztam az iskolában, többször felléptünk, 14 éves koromban pedig egy szépség- és tehetségkutató versenyen táncos produkcióval indultam, amihez anya tánctanárt is fogadott nekem. Végül megnyertem a versenyt” – mesélte a Borsnak Fanni, aki szívesen meg is mutatná nagyközönség előtt tehetségét, például a Tv2 táncos műsorában, amelynek külföldi változatát öt éve szintén egy siket modell és párja nyerték.

„Jelnyelven kommunikált és segítette őt a tolmácsa. Hangok nélkül is képes volt olyan színvonalas produkciót nyújtani, ami hétről hétre pluszt adott a nézőknek, és párjával, Peta Murgatroyddal győztek. Talán én sem okoznék csalódást” – folytatta az egykori szépségkirálynő, hozzátéve: egy esetleges felkérés esetén akár hallókészüléke nélkül is nekivágna a Dancing with the Starsnak.

„Azt még nem tudom, szükségem lenne-e rá vagy sem, ez csak a próbák alatt derülhetne ki. Lehet, hogy a szabad mozgásban akadályozna, így a koreográfiának is fontos jelentősége lenne ennek eldöntésében.”

Indirekt/Blikk