KezdőlapBelföldHoppá: Rácz Jenő korábbi randipartnere is jelentkezett a Konyhafőnökbe

Hoppá: Rácz Jenő korábbi randipartnere is jelentkezett a Konyhafőnökbe

A Konyhafőnök 2021. május 3-án elindult immár kilencedik évadában sok érdekes jelentkezővel találkozhatnak a nézők. 

A kedd esti adás egyik legérdekesebb szereplője Mártika volt, akiről kiderült, hogy annak idején Rácz Jenő randipartnere volt a Tinderről. 

– Márta vagyok! Jenő, neked nem vagyok ismerős véletlenül? Mártika, esetleg? Így se, semmi? – mutatkozott be a csinos versenyző a gasztrovetélkedőben. 

Fördős Zé közölte, addig nem indítja el az étel elkészítési idejét mérő órát, amíg Mártika ki nem fejti, mi a háttérsztorija, miért becézte őt Rácz Jenő Mártikának. Kiderült, hogy a sztárséf régebben jobbra húzta a lányt a Tinderen, majd elkezdtek chatelni. Sokszor beszéltek meg találkozót, de ezek végül nem jöttek össze. 

– Nem is voltunk egy időzónában. Egyetemista voltam, nyolc után értem rá, Jenő akkor már feküdt le kilenckor – kezdte a történetet Márti. 

– Sose fekszem le kilenckor! – vágta rá Rácz Jenő.

– Ezt kamuztad legalábbis nekem – válaszolta erre a lány, amire a sztárséf annyit mondott: lehet.

– Egyszer azt is megkérdezted, mit csinálok délután, én meg mondtam, hogy kosármeccsem lesz. Szerintem ott volt a baki, mert megjegyezted, hogy akkor biztos nagyon magas lehetek. Mondtam, hogy az 1,75 nem olyan magas egy kosarasnak, mire elárultad, hogy te 1,73 vagy, de hozzátetted: a rocksztárok is mindig magasabb lányokkal jártak. Megkérdezted, találkozunk-e, én egy óra múlva válaszoltam, de akkor te már feküdtél le aludni. 

Végül egy vasárnapi napot beszéltek meg a találka időpontjának, mert az volt Rácz Jenő első szabadnapja. Márti visszakérdezett, biztos vele akarja-e eltölteni a szabadnapját, mire a séf rávágta, hogy igen. 

– Eljött az este, felmegyek az internetre, és látom, hogy Jenő egy vasalóval pózol. Mondom, oké, elfeledkeztél rólam? Azt mondta: „Mártikám, rólad soha!” És ennyi. 

– Most már rémlik valami, akkor tényleg egy randira indultam, csak nem Mártival. Elfelejtettem szerintem – vallotta be Rácz Jenő, mire Fördős Zé megjegyezte, hogy ez egy tipikus szervezési hiba, ha valaki két csajjal is leszervez egy-egy randit ugyanarra a napra. 

Indirekt/femina.hu