2021.07.24
Kinga, Kincső
Kezdőlap Belföld Hoppá: Nagy Feró nem ment el Wolf Katival klipet forgatni, inkább lefeküdt...

Hoppá: Nagy Feró nem ment el Wolf Katival klipet forgatni, inkább lefeküdt aludni

Hiába várták kollégái Nagy Ferót! A rocker múlt pénteken Wolf Katival és a Spigiboy néven ismert Spiegelhalter Lászlóval készült közös klipet forgatni egyik ikonikus dalának újragondolt verziójára. A Gyere, kislány, gyere új videója azonban az énekes nélkül készült el. Feró ugyanis annak ellenére sem érkezett meg az esti forgatásra, hogy korábban megígérte, ott lesz. Taxit kért, de azt nem küldtek érte Őrbottyánba.

Meglepő a történet, hiszen Kati és Feró a 2010-es X-Faktor óta rengeteg alkalommal dolgoztak már együtt és sosem volt probléma közöttük.

A Blikk úgy tudja, hosszas, írásban történő egyeztetések után múlt péntekre szervezték le a forgatási napot, amely mindenkinek jó volt, ezt mindenki vissza is jelezte. Ferónak este kilencre kellett volna mennie a helyszínre, ám végül nem érkezett meg, és senkinek nem vette fel a telefont, hiába keresték. Miközben mindenki, köztük a zenekarának a tagjai is várták.­

A történtekkel kapcsolatban Wolf Kati menedzsmentje kereste meg a Blikket, ám később úgy döntöttek az érintettek, hogy nem kívánnak nyilatkozni.

Nagy Feró nem tagadja a történteket, viszont nem érti felháborodást, hiszen szerinte a produkció hibázott.

– Kezdjük ott, hogy nekem jelen pillanatban a „kenyéradó gazdám” az RTL Klub, hiszen a Keresztanyu forgatásai zajlanak. Ezért minden munkát úgy vállalok el, hogy jelzem, ha csúszik ott a forgatás, az bizony minden mást befolyásol. Ez a klip egy szívességmeló volt, mégis igent mondtam rá, ám hiába vártam, nem jött értem a taxi, pedig előző nap jeleztem, hogy azzal mennék. Úgy gondolták, hogy majd én magam hívok egyet és fizetem ki Őrbottyánból? – tette fel a kérdést Feró, aki miután nem érkezett érte autó, kikapcsolta a telefonját, majd lefeküdt aludni, mert másnap hajnalban is indulnia kellett a sorozat forgatására.

– A menedzser asszony lehet, azt gondolta, én majd órákig tűkön ülve várok, de tévedett – tette hozzá Feró.

Indirekt/Blikk