2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Belföld Hoppá: modellnek állt Emilio lefogyott felesége

Hoppá: modellnek állt Emilio lefogyott felesége

Lehengerlően fest nagy fogyása után a modellként pózoló Jellinek Tina: a Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit unokája fantasztikus változáson ment keresztül. Elárulta, tervez-e a modellkedéssel a későbbiekben komolyabban is foglalkozni.

Rá sem ismerni Jellinek Tinára a legfrissebb fotóin! A Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit unokája minden bizonnyal sokakat meghökkentett azokkal a friss werkfelvételekkel, melyeket a közösségi oldalán osztott meg. A Sláger TV-n futó reality, a Drága családom – Az Emilio Família szereplője egy profi csapattal dolgozhatott együtt.

Tina ugyanakkor nem vágyik arra, hogy modellként dolgozzon, mert az elmondása szerint ez nem az ő világa.

– Nem vágyom arra, hogy modell babérokra törjek. Valahogy mindig is távol állt tőlem ez a világ! Nem szeretek pózolgatni. Sosem vágytam arra, hogy most akkor minden évben új képeket készíttessek magamról. Persze jó visszanézni ezeket a felvételeket, főleg, hogy lassan mínusz 30 kilónál járok, de sosem leszek főállású manöken. A fotózáson nagyon jól éreztem magam és szuper volt a csapat is. A férjem mindvégig ott volt, nagyon tetszett neki a végeredmény. Segített kiválasztani a ruhákat is, jó érzéke van ahhoz, hogy kinek mi áll jól. Amúgy is mindenben kikérem a véleményét – mondta az AcNewsnak Tina, aki csak abban az esetben nem zárkózik el további felkérésektől, ha azonosulni tud az adott márkával, amelyet képviselnie kellene.