KezdőlapBelföldHoppá: így festett 15 évesen Péter Szabó Szilvi

Hoppá: így festett 15 évesen Péter Szabó Szilvi

Péter Szabó Szilvia nem szokott magáról régi képeket megosztani. Éppen ezért volt érdekes, amikor előkerült egy fotó az énekesnő gyermekkorából, méghozzá abból az időből, amikor Szilvi még csak tizenöt éves volt és gimnáziumba járt.

Mindig érdekes, amikor egy ismert emberről látunk fiatalkori képet. Miből lesz a cserebogár? – gondoljuk ilyenkor magunkban. Különösen igaz ez akkor, amikor valaki annyira fiatalos, hogy szinte hihetetlen, hogy évtizedek múltak el a régi fotó és a jelen pillanat között.

„A fénykép a húszéves osztálytalálkozómon került elő. Szinte mindenki el tudott jönni, szuper volt! Én már rég nem nevettem annyit, mint ott.” – kezdte mesélni a Blikknek Péter Szabó Szilvia, aki a napokban találkozott régi osztálytársaival.

„Nem csak képek kerültek elő, hanem minden egyéb is. Videók, régi emlékek… Jöttek a sztorik, hogy ki mire emlékszik. A volt osztályfőnökünknél volt a buli, aki bár csak egy évet volt velünk, de számunkra akkor ő volt a mentsvár, a minden. Szerintem reggel fél hatig voltunk ébren, annyira jól éreztük magunkat.” – mondta az énekesnő, aki a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumba járt irodalom-dráma szakra.

Indirekt/Blikk