2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Belföld Hoppá: igazolt focista lett Istenes Bence, itt játszik ezentúl

Hoppá: igazolt focista lett Istenes Bence, itt játszik ezentúl

Istenes Bencét választotta a Veszprém megyei Öskü focicsapata legújabb igazolásként.

A műsorvezető nem teljesen zöldfülü, sőt, más magyar klubokban játszó támadó középpályást igazoltak le a személyében.

Bencének nem ismeretlen a sport, gyermekkorától kezdve imádja a futballt. Most, hosszú kihagyás után, úgy döntött, visszatér a pályára.

„Volt idő, amikor a focival kerestem a kis pénzemet is. Magyarországon az NB III volt a legmagasabb szint, ahol játszottam, Törökbálinton még anno” – meséli Bence a Fókusz stábjának.

Már régóta tervezgette, hogy visszatér a pályára, csak az idő- és munkabeosztása annyira kesze-kusza, hogy nem tudta volna összeegyeztetni az életével. Sáfrány Emese vőlegénye, Hornyák Ádám által ismerte meg az Öskü csapatát, aki szinten itt játszik

Mind a ketten különböző sérülések miatt csak őszre tervezték a kezdést, ám a csapatnál annyi volt a hiányzó, hogy a hétvégén már szükség volt rájuk. „Mivel tudtam, hogy Bence emberileg milyen jó ember, és abszolút illik ebbe a közösségbe, ezért ajánlottam be, és szerintem ő is jól fogja magát érezni” – meséli Ádám.

Bence nem veszi félvállról a focit, amint pályára lép, teljesen átszellemül. „Ha pályára lépek, akkor 150%-ot adok, hogy mire elég, azt még nem tudom, de annyit adok, az biztos” – mondja elhivatottan a sztár.

Istenes Bence apait-anyait beleadott az első focimeccsén is, s minden erejével azon volt, hogy bebizonyítsa, nem azért van itt, mert híres. „Teljesen más távok vannak itt, egy-két sprint után szükség van egy oxigénpalackra. Szükség van egy kis kondira, hogy még jobban fel tudjuk venni a sebességet” – mondja a műsorvezető.

Indirekt/Blikk