2021.10.21
Orsolya
Kezdőlap Belföld Hoppá: Holdampf Lindának titkos hódolója akadt, ajándékokkal árasztják el a műsorvezetőt

Hoppá: Holdampf Lindának titkos hódolója akadt, ajándékokkal árasztják el a műsorvezetőt

A titokzatos férfi gyakran hagy Linda kocsijának a szélvédőjén virágot, csokit, de olyan is előfordult már, hogy egy szál kolbásszal lepte meg a csinos műsorvezetőt.

Linda nem aggódik amiatt, hogy egy vadidegen férfi mindig tudja hol és mikor parkol, sőt, nagyon örül a kedves gesztusoknak. “Kifejezetten szeretem, amikor egy férfinak van elég fantáziája és spiritusza ahhoz, hogy udvaroljon egy nőnek. Eddig öt alkalommal lepett meg a gáláns idegen, de most a virágboltok zárva vannak. Tudok egy jó virágost, aki kiszállítást is vállal, ha netán elakadna az illető” – mondta nevetve Linda.

A Life TV Ébredj velünk! műsorvezetője elárulta, mikor insta sztorijában megosztotta a fotót az elő virágról, az egyik követője azt hitte, hogy egy szál kolbászt kapott gondosan becsomagolva. A férfi lecsapta a magas labdát, és másnap meg is lepte a gyönyörű műsorvezetőt egy szál kolbásszal, de gyakran hagy csokikat és virágokat is a szélvédőn. Linda elmesélte, imponál neki, hogy az udvarlója ennyire romantikus, és minden nőnek ilyen hódolót kíván – adta hírül a Bors.