2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Belföld Hoppá: ezért szabadul meg Havas Henrik a tenerifei ingatlanjától

Hoppá: ezért szabadul meg Havas Henrik a tenerifei ingatlanjától

Évek óta nem járt Tenerifén Havas Henrik, pedig lánya és unokái is ott élnek. Az ismert tévés még egy házat is vett a spanyol szigeten, ám úgy tűnik, ez élete egyik leghasztalanabb befektetése volt. Amellett, hogy Havas nem használja ki a spanyol otthonát, még amiatt sem éri meg megtartania a házat, hogy a kedvenc focibajnoksága nagyjait élvezhesse.

– Pont abban az évben esett ki a Tenerife a spanyol első osztályból, amikor a lányomék kivitték az unokákat az első osztályból. Az dühítő, hogy az ember vesz egy házat Tenerifén és nincs első osztályú csapat, amely odahozná a Barcelonát, meg az Atleticót, meg nyilván a Realt, úgyhogy el kell, hogy adjam a házat – árulta el Havas Henrik a Lali király CsütörTöke című műsorban Boros Lajosnak és társainak, majd azt is elárulta, nem volt jó befektetés az ingatlanberuházás.

– Nem nagyon van időm kimenni – vallotta be a riporter, aki ha valóban pénzzé teszi a tenerifei ingatlanját, komoly summa ütheti a markát, hiszen a helyi ingatlanoldalak szerint a helyi házak most átlagosan 200 és 300 ezer euró között mozognak, amely 70-105 millió forintnak megfelelő összeg. Ráadásul Havas Henriknek úgy tűnik, más okból sincs nincs szüksége a spanyol ingatlanra, családtagjai ugyanis egy ideje Magyarországon élnek. Zsófi unokája például az interjú alatt végig ott ült Havas Henrik közelében, sőt, egyszer be is kapcsolódott a beszélgetésbe.

– Itt ragadt a járvány miatt, épp egy budai gimnáziumban tanul, most volt két előrehozott érettségije, ami sikerült. Az egyik angolból, ami nála igazából csak formalitás, mert van felsőfokú nyelvvizsgája és Spanyolországban kéttannyelvű iskolába járt és volt Kanadában ösztöndíjas. A földrajz volt probléma, mert soha nem járt magyar iskolába és bizonyos szakkifejezéseket csak angolul meg spanyolul tudott, így aztán rengeteget kellett szegénykémnek tanulni – árulta el Henrik, akinek valósággal ellágyult a hangja, amikor a fiatal lányról mesélt, ám úgy tűnik, Zsófi képes lépést tartani az olykor eléggé mogorva tévéssel. Amikor ugyanis a műsorvezetők feltették a kérdést neki, hogy vajon nehéz-e Havas unokájának lenni, a következőt válaszolta.

– Az nem kifejezés! De nagyon szeretem – tette hozzá a fiatal lány.

Indirekt/Blikk