2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Belföld Hoppá: csodaszép helyen nyaralnak Bódi Gusztiék

Hoppá: csodaszép helyen nyaralnak Bódi Gusztiék

Álomnyaralással lepte meg Bódi Guszti a feleségét.

Margó születésnapjára kapott férjétől egy álomutat. Bódi Guszti már hónapok óta tervezte, hogy meglepi valamivel feleségét, végül egy dubaji luxusnyaralás mellett döntött, így akarta megköszönni Margónak mindazt, amit a családért tett az elmúlt másfél évben.

“Mivel hosszú ideje gyakorlatilag be voltunk zárva a négy fal közé, így a szokásos év eleji Thaiföldi nyaralásunkat is kihagytuk, úgy döntöttem, meglepem egy csodálatos utazással” – mesélte Guszti a Borsnak.

Heteken át titkolózott Guszti a felesége előtt, de megérte, mert a meglepetés óriási sikert aratott. Két hetet töltöttek el Dubajban. Az első öt napban csak pihentek, ráadásul még a hagyománnyal is szakítottak egy kis időre, hiszen náluk az a szokás, hogy a nő szolgálja ki a férfiakat, de most Guszti tett meg mindent Margóért, hogy a kedvében járjon. Majd egy klipet is leforgattak a nyaralásuk alatt.

Margó május 23-án ünnepelte a születésnapját, de Guszti a tengerben is felköszöntette feleségét.

Bevittem a tengerbe, és ott adtam át az ajándékát, amely egész életében emlékeztetni fogja erre a csodás pillanatra. Elénekeltem neki a boldog születésnapot című dalt – mondta Guszti.

Indirekt/Blikk