2022.11.26
Virág
Kezdőlap Belföld Holtan találták meg a vasárnap eltűnt tarnaleleszi férfit - öngyilkos lett

Holtan találták meg a vasárnap eltűnt tarnaleleszi férfit – öngyilkos lett

A 41 éves férfi november 13-án vasárnap tűnt el otthonából, azóta nem adott magáról életjelet. A férfit a település határában egy erdőben felakasztva találták meg, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Négy napon át keresték Z. Józsefet, aki korábban már többször megkísérelte az öngyilkosságot, ezért a keresés során nem volt kizárható, hogy ez alkalommal is ezért tűnt el. A 41 éves férfi november 13-án úgy távozott a tarnaleleszi otthonából, hogy sem iratait, sem telefonját nem vitte magával. Eltűnését a rendőrségen is bejelentették, ahonnan sajnos szomorú hírrel szolgáltak.

Egy 41 éves férfi holttestét találták meg Tarnalelesz határában csütörtökön. Idegenkezűség nem merült fel. Az egri rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – mondta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a heol.hu megkeresésére.

A lap megkereste az elhunyt férfi családját, akik megerősítették a szomorú hírt. Az elhunyt testvére elmondta, hogy az egész család megrendült, és mély gyászban vannak.