2023.05.29
Magdolna
Kezdőlap Belföld Hetedik hónapban járó kismama karambolozott a János kórháznál

Hetedik hónapban járó kismama karambolozott a János kórháznál

Egymásba futott két személygépkocsi Budapest XII. kerületében, a Kútvölgyi út, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Városmajor utca találkozásánál. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, amelyek akadályozzák a forgalmat. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Sajnos 36 órán belül ez más a második olyan baleset, melyben csak a baleset érintettjei mások, de a történet teljesen ugyanaz:

A Seat gépkocsi a Budagyöngye irányából érkezett a Szilágyi Erzsébet fasorban. A Kútvölgyi úti csomóponthoz érve a Széll Kálmán tér felé kívánt tovább haladni, ám tévedésből az egyenesen, a Városmajor utca felé haladó sáv jelzését nézte, amely zöldet mutatott.

Meg is kezdte a balra kanyarodást, amikor ütközött a szemből érkező Audi luxusterepjáróval. Az Audi jobb első ülésén utazó 7 hónapos terhes kismamát megfigyelésre a kórházba szállították.

Ez 36 órán belül a második eset: szombaton délelőtt egy Fiat Ulysse és egy Suzuki Swift ütközött össze. Mindkét eset érdekessége, hogy az egyik fél vidéki illetőségű, így nem volt ismerős a környéken – adta hírül az Baleset-info.