2021.09.18
Diána
Kezdőlap Belföld Görgényi Fruzsina szívfacsaró sorokkal búcsúzott a Barátok közttől

Görgényi Fruzsina szívfacsaró sorokkal búcsúzott a Barátok közttől

Görgényi Fruzsina is búcsút mondott szeretett karakterének, Giginek.

Tegnap este került adásba a Barátok közt utolsó része, azóta pedig többen is elbúcsúztak saját karaktereiktől, kollégáiktól és a műsortól. Németh Kristóf például egy nosztalgikus fotóval zárta az elmúlt 23 évet.

Görgényi Fruzsina is megható sorokkal köszönt el Instagramján mind a Barátok közttől, mind a kollégáktól, és az általa alakított Gigitől.

“Köszönöm a rengeteg jó kollégát, akik közül sokan igaz baráttá váltak, köszönöm a tapasztalatot, amit a kamera előtt szereztem. Azt, hogy akkor is szívesen mentem be dolgozni, ha 4:30-kor kellett felkelnem hozzá és tudtam, hogy aznap még éjjel is a stúdióban leszek. Hálás vagyok minden olyan jelenetért, amit nem bírtunk ki nevetés nélkül és már hátráltattuk a munkát. Azért, hogy ha könnyek között érkeztem a stúdióba, végül sikerült mosolyogva távozni. Köszönöm a nézők szeretetét és minden idejüket, amit velünk töltöttek és a mosolygós arcokat az utcán azoktól, akik ismeretlenül is kedves ismerősüknek fogadtak engem. Vagyis leginkább Gigit, akinek ha egyetlen tulajdonságát magammal vihetem az életemben, akkor az a bátorság lesz, amivel élte a kis különös, nagyon pozitív, rózsaszín világát! Örök Hála az alkotóknak, hogy ennyi ideig hittek a munkámban. Még találkozunk!”

Indirekt/Blikk