2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Belföld Feri bácsi tragédiája: saját életét védve ölte meg a rátámadó unokáját

Feri bácsi tragédiája: saját életét védve ölte meg a rátámadó unokáját

A Hajdúsámsonban élő, köztiszteletben álló 76 éves Feri bácsira rátámadt a 32 éves unokája, Tamás. Dulakodás közben előkerült a kés, a támadón már nem lehetett segíteni. A rendőrség emberölés miatt indított eljárást, az idős bácsi szabadlábon védekezhet.

– Feri bácsi egy rendkívül kedves ember, aki mindent megtett a szeretteiért. Állandóan az unokájától, Tamástól zengett a házuk. Velük lakik a fiú édesanyja is, de ő sem bírt a fiával. Pont a múlt hétfőn arra jöttem haza este, hogy a rendőrök teszik be az üvöltöző fiút a mentőautóba. Másnap már ki is engedték a kórházból. Amikor megtudtam, mi történt, férfi létemre elsírtam magamat. No, nem a halott fiúért, én csak Feri bácsit sajnálom. Nem egy büntetőeljárást érdemelt volna öregségére – mesélte a Borsnak egy lakó.

Egyelőre rejtély, hogy Tamás miért kötött bele nagyapjába, aki a spórolt pénzét is megosztotta az unokájáva. Feri bácsi többször elintézte, hogy Tamás az elvonóra mehessen, de arra hiába próbálta rábírni, hogy értelmes elfoglaltságot keressen magának.