KezdőlapBelföldFapadossal repült haza Marbelláról Tiborcz István

Fapadossal repült haza Marbelláról Tiborcz István

Tiborcz István Spanyolországban szállt fel a gépre, egyedül utazott. A gazdag üzletemberekről a legtöbben azt gondolják, csillogó-villogó luxusgépeken röpködnek. Ehhez képest az ismert magyar vállalkozó a jelek szerint a szerénység híve: sima fapadossal járattal repült Budapestre.

Fapados járattal repült haza Budapestre Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök veje – vette észre a Blikk szintén arra a gépre szálló olvasóriportere. Sándor több fotót is készített a milliárdos üzletemberről, és beszámolt arról is, hogy Orbán Ráhel férje hogyan utazott a járaton.

– A képeket kedden lőttem a malagai reptéren (ez a nagyváros nem messze van a szintén spanyolországi Marbellától, ahová a család költözött), Tiborcz István ott szállt fel a WizzAir Budapestre tartó gépére. Egyedül utazott, nem kísérte el a családból senki – mesélte.

Nem csak Sándor szúrta ki az ismert üzletembert a váróban és a gépen. Mint az olvasóriporter elmondta, a kormányfő vejét láthatóan többen felismerték, fényképezték, de Tiborcz Istvánt ez aligha zavarhatta: bár észrevette az érdeklődést, nem szólt az alkalmi fotósokra. A váróban a mobiltelefonjába mélyedt, a maszkját igazgatta.

A repülőgépre utolsóként szállt fel, így a poggyászát már nem tudta betenni a helyére, ezért a személyzet hátul segített elhelyezni a csomagját. A gépen aztán egy idősebb hölgy mellé került, akivel beszélgetett az út során.

Indirekt/Blikk