KezdőlapBelföldElolvadsz Gryllus Dorkáék 8 éves kisfiától, ezt mondta, mielőtt a mamája szült

Elolvadsz Gryllus Dorkáék 8 éves kisfiától, ezt mondta, mielőtt a mamája szült

3,5 kilóval jött világra Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeke, Áron. A színésznő 47 évesen vállalkozott a szülésre. „Nagyfiuk”, Soma megynyugtatta, amikor indultak a kórházba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megtörtént a csoda, megérkezett közénk. #wundergeschehen Köszönjük a rengeteg szeretetet es pozitîv energiát amit küldtetek..Végtelenül boldogok vagyunk.Örök hála Dr. Siklós Pálnak es a Róber kórház minden dolgozojának a sok segitségért, szeretetért,amit kaptunk ezekben az ôrült idôkben.Az élet egy csoda! Köszönöm Istenem!🙏🏽#simonáron. Our little miracle has arrived. Thank you for all the love and positive energy you’ve sent us these last couple of days, we are beyond grateful. I’d like to say a special thank you to Dr. Pál Siklós and to all the amazing staff at Robert Hospital for taking such good care of us during these crazy times. Life is truly a miracle! #blessed #aronsimon❤️ foto: @kornelsimonofficial ❤️ #szerelem

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés,

A Story magazinnak nyilatkozott Áron születéséről Gryllus Dorka, és nem tagadta, nehéz volt, de nagyon boldog, mert természetes úton tudta világra hozni a babát. „Emlékszem, amikor első kisfiunk, Somika megérkezett és azt mondták, nézzem meg a fiamat, a fejemet sem tudtam felemelni. Most sem volt másképpen. Azt mondják, el kell menni a halálba, hogy egy nő világra hozzon egy új életet. Somika aranyosan azzal bíztatott indulás előtt, hogy a barátja azt mondta neki, ezt ma már túl szokták élni a nők. Így is van, mégis ritkán kerül az ember ilyen közel a lét és a nem lét határához…”

Simon Kornél nem sokkal második fiuk születése előtt vette feleségül Dorkát