KezdőlapBelföldElfogatóparancsot adtak ki egy tiszanánai férfi ellen - Borzalmas dolgokat művelt

Elfogatóparancsot adtak ki egy tiszanánai férfi ellen – Borzalmas dolgokat művelt

Elfogatóparancsot adtak ki egy tiszanánai férfi ellen, miután szombat délután egy Jobbágyi családi ház kertjében rátámadt, súlyosan bántalmazta az ott lakó idős asszonyt és a ház pincéjébe zárta. Az idős nőt ezután ki is fosztotta.

A rendőrség közleményében azt írta, az eset szombaton, a délutáni órákban történt. A széles körű adatgyűjtés és a végrehajtott nyomozási cselekmények alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, szeptember 30-án a délutáni órákban egy Jobbágyi családi ház kertjében megtámadta és súlyosan bántalmazta az ott lakó idős sértettet, majd az asszonyt az épület pincéjébe bezárta.

Ezután a férfi a sértett lakásában kutatást végzett és különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd a helyszínről elmenekült és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Mindezek alapján vele szemben a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított rablás és személyi szabadság megsértése bűntettek, valamint más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az elfogatóparanccsal körözött Dévai Ferenc tiszanánai lakos ellen.

A hatóságok kérik, hogy aki a férfi hollétével, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát (Salgótarján, Rákóczi út 40.) személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú” zöld számán – írta a rendőrség honlapján.