2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Belföld Ékszerboltot akartak kirabolni Debrecenben

Ékszerboltot akartak kirabolni Debrecenben

Nem hétköznapi délelőtt zajlott a hajdú-bihari megyeszékhelyen.

Nagyjából egy órával ezelőtt került fel egy videó a Debrecenben hallottam nevű Facebook-csoportba, ami egy igencsak látványos rendőri akcióról készült.

A kommentelők szerint az eset Debrecenben történt, ahol két személy egy Hatvan utcani ékszerboltot próbált meg kirabolni, ám nem jutottak messzire, mert a rendőrök elkapták őket a Csillag utcában.

Az akció a Dehír szerint a város több pontját is érinthette, s olyan szirénázással száguldottak rendőrautók a Füredi úton a Bem tér irányába, akár egy akciófilm üldözési jelenetében.

A Csapó utcán, a Csillag utcánál, szintén több rendőrautó felvonult, ahol három parkoló autónak hajtott egy személygépkocsi.

rendőrség honlapján azt írja, hogy ügyeletükre 2022. január 26-án 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy Debrecen belvárosában található ékszerüzletben ismeretlenek bántalmazták a tulajdonost. A debreceni rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a feltételezett elkövetők egy sárga színű járművel hagyták el a helyszínt. A rendőrök azonnal a keresésükre indultak, s nem sokkal később a Csapó utcán utol is érték a menekülő autót, amely megpróbált befordulni az egyik utcába, ahol több parkoló személygépkocsinak is nekiütközött. A két férfi ekkor el akart futni, de nem jártak sikerrel, az egyenruhások elfogták őket. Mindkét személyt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a kihallgatásuk megkezdődött.