KezdőlapBelföldEgy tízéves fiú és az apja halt meg a hajnali lakástűzben Nógrád...

Egy tízéves fiú és az apja halt meg a hajnali lakástűzben Nógrád megyében

Egy tízéves kisfiú és az édesapja vesztette életét abban a Nógrád megyei háztűzben, amely ma a hajnali órákban történt. Az épületben hárman éltek, ám a tűzesetet egyedül az anyuka élte túl, aki füstmérgezést kapott – tudta meg a 24.hu.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, péntek hajnalban csaptak fel a lángok egy száz négyzetméteres, kétszintes házban. Az egyik földszinti, húsz négyzetméteres szoba kezdett égni teljes terjedelmében. A lángokat a tűzoltóknak negyven perc alatt sikerült megfékezniük.

A lap értesülése szerint a fiú és az apja holttestét a szoba oltása közben találták meg.

A tragédiában a család két macskája is elpusztult. A hatóságok két gázpalackot vittek ki a házból, hogy nehogy felrobbanjanak. A tűz pontos keletkezési helyét, ideje és oka egyelőre ismeretlen, azokat a tűzvizsgálat tárja majd feli.

Tizenkét órán belül ez a harmadik halálos tűzeset az országban. Csütörtökön délután egy kétéves kisfiú halt meg Kisdombegyházon, este pedig Nyírteleken következett be a tragédia, ahol egy személy vesztette életét a lángok miatt, péntek hajnalban pedig Patakon történt családi tragédia.