2020.12.01
Elza
Kezdőlap Belföld Egy izomszakadás miatt kellett azonnal megműteni a Hooligans gitárosát

Egy izomszakadás miatt kellett azonnal megműteni a Hooligans gitárosát

Egy sportsérülés miatt vált sürgőssé a Hooligans gitárosának műtétje – Tóth Tibi erről a TV2 Tények című műsorának riportjában árult el részleteket.

Ahogy korábban a Blikk is megírta, Tóth Tibi karján évekkel ezelőtt ínszakadás történt, amit akkoriban nem kezeltek ki kellőképp és ez egyre több gondot okozott a munkája során. A Hooligans a gitáros sérülésére hivatkozva mondta le az őszi turnéjának utolsó három koncertjét, most pedig az is kiderült, miért nem lehetett tovább halogatni a műtétet.

Tóth Tibi a Tények stábjának nyilatkozott: elárulta, hogy nemrég egy sportsérülés miatt még rosszabb állapotba került a keze – squasholás közben „leszakadt a bicepsze”.

“Formába akartam lendíteni magam és elmentem egy gitáros barátommal, a sugarloafos Tóth Szabival squasholni” – magyarázta a zenész, aki bemelegítés nélkül tett néhány hirtelen mozdulatot, mikor is megtörtént a baj: “Letapadt az izmom, meg a szalag, és elszakadt” – mondta.

Tibi azonnal orvoshoz fordult, mert a fájdalmai miatt a gitárját sem bírta felemelni. Nem volt kérdés, hogy műteni kell a kezét, amit az új videoklipjük forgatása után szeretett volna megejteni, ám időközben kiderült, hogy elkapta a koronavírust, így a zenekari teendők és a tervezett beavatkozás dátuma is későbbre tolódott. Mostanra viszont már a forgatáson és a műtéten is túl van a zenész, ami nem csak a sportsérülésből, hanem a korábbi ínszakadásból adódó gondoknak is véget vetett.

„Ínhüvelygyulladás van az alkaromban és duplájára van az izom dagadva az ujjamban, meg az alkarban. És ezt amúgy is be kellett volna gipszelni” – magyarázta Tibi, aki szerint az, hogy fel van kötve a keze és hosszabb ideig pihentetni tudja, nagyon sokat számít.

Indirekt/Blikk